Jeg-et mitt: Hvor ble du av i alt mylderet?

Om du opplever at noe mangler i livet ditt er det mest sannsynlig deg selv

Er du klar for en spennende reise hjem til din innerste kjerne?

"Har vært på mange kurs oppgjennom, men dette slår ALT!" - Kursdeltaker

På kurset får du mulighet til å:

  • Gjenopprette og styrke kontakten med deg selv: din Jeg er – bevissthet
  • Sortere i hva som er ditt: jeg-et og tanker, følelser og forestillinger
  • Bli bevisst dine valgmuligheter: hvordan du kan velge og skape din virkelighet

Kurset er for deg som:

  • Ikke lenger har driv på det du gjør og synes dagene mangler mål og mening
  • Tenker at du ønsker en endring og ikke vet nøyaktig hva eller hvordan
  • Er nysgjerrig på ditt eget potensiale og hva som er mulig
  • Er klar for noe mer

"Å finne jeg’et sitt hørtes litt diffust og merkelig ut for meg, så jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente. I løpet av dagen fikk jeg både innføring i og egen erfaring med flere teknikker for nettopp dette. Det var som å få snarveier inn til å finne ut av sitt eget jeg. Stemningen var trygg og morsom. Jeg ble motivert til endring og har allerede lagt inn nye, daglige rutiner direkte inspirert fra kurset. Jeg kommer til å delta på flere kurs hos XLO. Dette var nyttig og inspirerende!"

– Kursdeltaker –

Kurset finnes også som nettkurs (kun kr. 300,-). Les mer

Ønsker du å få beskjed neste gang vi setter opp kurset? Send oss en mail på info@xlo.academy.wphotell.no.